GRUPE I ROĐENDANI

PROVOD ZA TVOJU EKIPU

Znamo da će ti avantura biti zanimljivija ako si u dobrom društvu, zato organizujemo različite događaje upravo za tvoju ekipu.

IGRE 5 NA 5

Ovo je stvarno nezaboravan provod sa ekipom. Napravi grupu od 5 članova i izazovi drugu petočlanu grupu na timske igre gde su pored snage, spretnosti i izdržljivosti pojedinca važniji činioci koji utiču na dobar tim.

Na raspolaganju su vam adrenalin prepreke, veštačka stena, Zona za opuštanje i naše igre iznenađenja (da nemate blage šta vas čeka).

Ove igre možete zakazati u dnevnom ili večernjem terminu (pod reflektorima) na broj 0695043070.

ULAZNICE I PREPREKE

DEČJI ROĐENDANI

Godinu dana stariji i spremniji na nove izazove. Proslavite dečiji rođendan koji će se dugo pamtiti i prepričavati. Vašim gostima su na raspolaganju adrenalin prepreke (uz podršku naših kolega), vaše ili naše posluženje u Zoni za opuštanje i dodatne animacije i igre.

Izaberite:
ADRENALIN SUPER ROĐUS – 2 sata avanture
ADRENALIN ULTRA ROĐUS – 2,5 sata avanture
NOĆNI KAMP ROĐUS – 2 dana, rođendan sa spavanjem u kampu (u letnjem periodu)
i pozovite nas na 069 504 3070, kako bismo se dogovorili o broju gostiju koji očekujete, posluženju i dodatnim aktivnostima.

CENE PROSLAVE

GRUPE I PROSLAVE ZA ODRASLE

Ako tražite uzbudljivo mesto za proslavu svog rođendana ili nekog drugog važnog događaja, ne morate više da tražite. Očekujte neočekivano na našim preprekama i u uzbudljivim grupnim igrama, uz vašu/našu hranu ili piće i žur u Zoni za opuštanje.

Šapnite nam šta ste zamislili na 0695043070, a mi ćemo čuvati tajnu do događaja. Posle će ionako gosti danima prepričavati.

DOGAĐAJI ZA KOMPANIJE