Dragi roditelji, deco i prijatelji, ove nedelje otvaramo još jedno Novosadsko BIG dečije leto 7!
Naša tradicionalna manifestacija posvećena deci, biće održana u Novom Sadu po sedmi put, pod sloganom ,,KUUL TURA“.
Tokom trajanja ovogodišnje priredbe biće organizovano više od (čak! 😉 ) 270 različitih aktivnosti za decu različitog uzrasta, na preko 30 lokacija u Novom Sadu.

Svečano otvaranje

Svečano otvaranje je zakazano za nedelju, 25. jun, u 18 časova, u prizemlju tržnog centra „BIG“ (Sentandrejski put 11).
Program svečanog otvaranja obeležiće nastupi ,,Čarobnih frulica“, „Kulturnog skloništa“, članica plesnog kluba „Studio 5“, malih glumaca i kapuerista. Ovom prilikom u prizemlju tržnog centra „BIG“ kreativnim radionicama predstaviće se i sve institucije i organizacije koje su pripremile letnje programe za decu i zato nemojte da zakasnite. :)

60 dana programa

Nakon otvaranja, od ponedeljka, 26. juna, decu očekuje 60 dana programskog šarenila osmišljenih pod sloganom ,,KUUL TURA“: pozorišne predstave, performansi, filmske projekcije, naučne i jezičke radionice, kreativno-edukativne, umetničke i sportske radionice, tokom kojih će mališani pre svega ući u muzejske, galerijske i ostale prostore namenjene njima i i gde će se upoznati sa značajnim umetničkim delima, starim zanatima, pronalascima velikih naučnika, jezicima i kulturama drugih naroda.

Program u adrenalin parku 26.6 – 21.8.

Mi smo pripremili avanture za decu, od 4 do 14 godina, koje će se održavati svakog ponedeljka od 10 do 13 sati. Pored, nekima već znanih, adrenalin prepreka, ove godine je deci na raspolaganju i naša nova KUĆICA NA DRVETU.

Prijavljivanje na 069 5043070.
Participacija je 150 RSD.

 

Kompletan program BIG dečjeg leta možete pronaći OVDE